Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Joker: Το σίκουελ της ταινίας ανακοινώθηκε κι επίσημα

Joker: Το σίκουελ της ταινίας ανακοινώθηκε κι επίσημα

Στο σίκουελ της ταινίας που ανακοινώθηκε οι δημιουργοί μας προδιαθέτουν για μία «τρέλα επί δύο», κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται πόση ακόμη παράνοια είναι δυνατόν να χωρέσει στην νέα ταινία του «Τζόκερ 2», αφού όλοι ήταν αέναοι από την ερμηνεία του Χοακίν Φίνιξ.

Είναι γεγονός, ο «Joker», ο κακός που λατρεύτηκε όσο κανείς επιστρέφει στην πανί του κινηματογράφου. Ο Χοακίν Φίνιξ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και δεύτερη φορά στην ταινία του Τοντ Φίλιπς «Joker».

Διαβάστε επίσης: Χοακίν Φίνιξ: Αστρονομικό ποσό για δύο νέες ταινίες Τζόκερ

Ο σκηνοθέτης της ταινίας ανκοίνωσε τα ευχάριστα νέα, πριν από μερικές εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2019. Στη δημοσίευση του συμπεριέλαβε μια σειρά εικόνων στο Instagram. Μεταξύ των εικόνων αυτή που ξεχώρισε ήταν ένα κόκκινο εξώφυλλο από το σεναρίο με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux».

Για το Joker 2 λέγεται ότι η αμοιβή του Φίνιξ θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θαυμαστές του υποστήριζουν ότι αξίζει και ακόμη περισσότερα, καθώς η συγκεκριμένη ταινία θα επηρεάσει την ψυχική του υγεία

Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, παρουσιάστηκε ο  Χοακίν Φίνιξ να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο οσκαρικός ηθοποιός είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019. Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών.

Η ταινία είχε κέρδισει 12 υποψηφιότητες στα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής. Ο Φίνιξ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Gunadottir) κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024