Το νέο πολυτελές αυτοκίνητό του παρουσίασε στους θαυμαστές του ο Γιώργος Πρίντεζης.
Ο 37χρονος, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, απολαμβάνει τις διακοπές του, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν, στην οποία βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσει μέχρι το Final 4 της Euroleague.
Το βράδυ της Κυριακής ο επί σειρά ετών αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε στα social media μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός δίπλα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ένα super car από τη σπέσιαλ συλλογή της εταιρίας Tesla.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.