Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γενηδουνιάς: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Γενηδουνιάς: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και έδωσε το… σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην εθνική ομάδα πόλο ανδρών, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Ντίνος Γεννηδουνιάς, μετά τη σπουδαία νίκη της γαλανόλευκης απέναντι στην Κροατία με 9-7. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων και τόνισε «κάναμε καλές εμφανίσεις και κατακτήσαμε πανάξια το μετάλλιο», με τον έμπειρο άσο να δίνει το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Διαβάστε επίσης: Βούτηξε στην πισίνα ο Βλάχος – Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες της Εθνικής (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπόσχομαι να μη συγκινηθώ, είναι ημέρα γιορτής και χαράς. Πανάξια κατακτήσαμε το μετάλλιο, κάναμε καλές εμφανίσεις. Ένα κακό παιχνίδι με την Ιταλία δεν αναιρεί τίποτα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Θέλω να αφιερώσω στον Μάνο Ζερδεβα και τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, είμαι σίγουρος ότι θέλουν να βγάλουν τα ρούχα τους και να παίξουν», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όσο για το αν αυτό το μετάλλιο είναι η συνέχεια από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είπε: «Θέλουμε παραπάνω. Δεν μας φτάνει ένα μετάλλιο, μία τρίτη θέση. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, το δείχνουμε κάθε χρόνο και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι».

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024