Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά από εννιά χρόνια για την εθνική
Για πρώτη φορά μετά από εννιά χρόνια, η εθνική ομάδα έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες σε επίσημα παιχνίδια.
Συνέχεια στη φοβερή της φόρμα, έδωσε η Ελλάδα κόντρα στο Κόσοβο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League.
Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ παρουσιάστηκε και πάλι πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και με ένα γκολ του Γιακουμάκη στο τελευταίο 20λεπτο, πήρε το «τρίποντο» επικρατώντας με 1-0 του Κόσοβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Αυτή για την Ελλάδα ήταν η τέταρτη σερί νίκη. Τελευταία φορά που η «γαλανόλευκη» είχε πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε επίσημα παιχνίδια ήταν πριν από εννιά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όταν η Ελλάδα είχε φτάσει σε πέντε σερί νίκες επί Λιχτενστάιν (0-1), Λετονίας (1-0), Σλοβακίας (1-0), πάλι Λιχτενστάιν (2-0) και Ρουμανίας (3-1).
Από τότε, η Ελλάδα δεν είχε φτάσει ποτέ ξανά σε τέσσερις σερί νίκες, μόνο σε επίσημα παιχνίδι, παρά μια φορά πριν από έξι χρόνια όταν κέρδισε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, εκ των οποίων, τα δύο ήταν φιλικά.
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442