Απίστευτη περιπέτεια για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχει αποκλειστεί με την υπόλοιπη αποστολή του Σουρινάμ στο Μεξικό!
Η Εθνική ομάδα της χώρας αγωνίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής κόντρα στο Μεξικό από το οποίο ηττήθηκε με 3-0, αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα.
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Σουρινάμ δεν είχε τα χρήματα για τα έξοδα της πτήσης από το Μεξικό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλη η αποστολή να αποκλειστεί στην πόλη Τορεόν του Μεξικό, περιμένοντας κάποια ενημέρωση από τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας της χώρας.
Kανονικά το Σουρινάμ επρόκειτο να πετάξει το πρωί της Κυριακής (10:00), αλλά…
🇸🇷🇲🇽🛫 La selección de Surinam, tras la derrota con el Tri, quedó varada en México: no podrían pagar gastos del vuelohttps://t.co/ZzRi1zuMHd
Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας του και αποκάλυψε το «κλειδί» για να επιστέψουν τα χαμόγελα στο Ολντ Τράφορντ
«Οι υπερβολικές απαιτήσεις του Λάιλς για την ανανέωση συμβολαίου, σε συνδυασμό με τις προτάσεις που έχει από Ευρωλίγκα και NBA Χεζόνια, περιπλέκουν τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης».