Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό τις τελευταίες εβδομάδες καθώς το τηλεοπτικό τους μέλλον είναι αβέβαιο.
Ο παρουσιαστής το πρωί της Τρίτης έκανε μια τοποθέτηση πάνω σε ακούγονται με το γνωστό του χιούμορ.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κατερίνα Ζαρίφη έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και σχολίασαν το ενδεχόμενο να κάνουν και αυτοί σπαστή εκπομπή, όπως το πρώην ζευγάρι. Μετά το τέλος του βίντεο, όλοι οι συντελεστές γέλασαν, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Θα πάρω το πριόνι να κόψουμε το τραπέζι».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.