Ειρήνη Βολιώτη: Σε κατάσταση σοκ – Κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό
Ροντέο ο διαγωνισμός των καλλιστείων...
Από τα Καλλιστεία… στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Η Ειρήνη Βολιώτη το βράδυ της Τρίτης (31/5) στέφθηκε Σταρ Ελλάς και δύο ημέρες μετά συνελήφθη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή το βράδυ της εκδήλωσης είχε έντονη διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της.
Την Πέμπτη (2/6) έγινε προσαγωγή τόσο της ίδιας όσο και του Ν.Ν. στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ Ομόνοιας.
Η καταγγελία αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, όπως ισχυρίστηκε η 20χρονη.
Μάλιστα, η ίδια έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και ήταν σε κατάσταση σοκ.
Ο πρώην σύντροφός της κατά την προσαγωγή της υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία και το μοντέλο συνελήφθη. Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι του επιτέθηκε αλλά πως δεν είχε σημάδια επειδή γνωρίζει πολεμικές τέχνες.
Ωστόσο, η ίδια τα αρνείται όλα και τονίζει ότι το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της είναι η λίμα για τα νύχια της.
Τι συνέβη τη βραδιά των καλλιστείων
Η Ειρήνη Βολιώτη και ο Ν.Ν. διατηρούσαν σχέση για κάποιους μήνες. Το μοντέλο τον Φεβρουάριο του 2022 έμαθε ότι ο σύντροφός της απασχολούσε τη Δίωξη Ναρκωτικών και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.
Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και τότε ο ξεκίνησε να γίνεται βίαιος απέναντί της.
Μάλιστα, το βράδυ του διαγωνισμού ομορφιάς ο ίδιος εισέβαλε στα καμαρίνια, της φώναζε και την απειλούσε.
Δύο 24ωρα μετά συναντήθηκαν στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα. Και τότε δεν δίστασε να της επιτεθεί ενώ άρχισε και να την γρονθοκοπά.
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
- Consumer Protection Heads Approved by Committee
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442