Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν πραγματοποίησε μια καλή σεζόν φέτος με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο 33χρονος γκαρντ έχει ο ίδιος οψιόν για τη νέα περίοδο και δεν πρόκειται να γυρίσει την πλάτη σε εγγυημένα 47 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που είναι πρακτικά αδύνατο να βρει αλλού στην αγορά. Επιπλέον είναι πολύ δύσκολο ο Γουέστμπρουκ να βρει κάποια ομάδα, ώστε να γίνει ανταλλαγή.
Σύμφωνα με κάποια αμερικανικά μέσα ενημέρωσης οι Λέικερς στις συνεντεύξεις που έχουν κάνει με προπονητές για να διαδεχτούν τον Φρανκ Βόγκελ έχουν ρωτήσει μεταξύ άλλων πώς σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τον Γουέστμπρουκ, κάτι που δείχνει την τάση να παραμείνει στην ομάδα.
Οι Λέικερς στις συνεντεύξεις που έχουν κάνει με προπονητές για να διαδεχτούν τον Φρανκ Βόγκελ έχουν ρωτήσει μεταξύ άλλων πώς σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τον Γουέστμπρουκ, κάτι που δείχνει την τάση να παραμείνει στην ομάδα.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ ο Ράσελ είχε κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ με τους Λέικερς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν στα play-in, καθώς τερμάτισαν στην 11η θέση με ρεκόρ 33-49.
Για τις απουσίες των Οσμάν και Χολμς μίλησε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ιταλία όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να εμπιστευτεί τον Ράφα Μπενίτεθ ως προπονητή αλλά και τον σύλλογο, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Πλζεν.
Στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, θα είναι τις επόμενες μέρες ο Μόντε Μόρις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού ρεπόρτερ, Ματέο Αντρεάνι.
Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε σε live streaming από το MEGA NEWS στις 14:30 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Water Polo League.