Την ευκαιρία να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα έχει την Τρίτη (10/5), με νίκη στο Μαρούσι, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, για τον τέταρτο τελικό της Volley League, με στόχο το 3-1 και την κατάκτηση του τίτλου.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη (3-1) στον τρίτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν να κάνουν το τρίτο και τελευταίο βήμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση 2-2 της σειράς στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (12/5, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, για τον πέμπτο και τελευταία τελικό της Volley League.
Κάρλο Παρίζι: «Είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά αγώνων και επομένως, περιμένουμε έναν αγώνα παρόμοιο με τους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι από το δεύτερο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε καλύτερα τις σημαντικές στιγμές του αγώνα».
Σάσκια Χίπε: «Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του θα κάνει τα πάντα για να πάει τη σειρά σε πέμπτο τελικό. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, με συγκέντρωση από την αρχή και με τη θέληση να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε ήρεμες σε κρίσιμα σημεία και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.