Φερστάπεν: «Είναι απαράδεκτο, είμαστε πολλά… χιλιόμετρα πίσω»
Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι εγκατέλειψε για δεύτερη φορά φέτος αγώνα με πρόβλημα.
Ο Μαξ Φερστάπεν εμφανίστηκε άκρως δυσαρεστημένος μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, το οποίο πήρε πρόωρο τέλος για εκείνον, καθώς εγκατέλειψε τον αγώνα με πρόβλημα. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν που συμβαίνει αυτό.
«Είμαστε πολλά… χιλιόμετρα πίσω, δεν θέλω λοιπόν να μιλάω για διεκδίκηση πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να μπορούμε να τελειώνουμε τους αγώνες. Ήταν μια κακή μέρα και δεν είχαμε την απαιτούμενη ταχύτητα. Απλώς έκανα διαχείριση στα ελαστικά με στόχο να τελειώσω τον αγώνα, γιατί δεν μπορούσα να πιέσω καθόλου τον Λεκλέρ.
Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τον αγώνα, κάτι που είναι εκνευριστικό και απαράδεκτο. Αν θες να παλέψεις για τον τίτλο, αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος και από τη διαφορά της Red Bull από την Ferrari.
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
- Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 82-79: Σπουδαία νίκη, με κορυφαίο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Σάρας!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442