Δεν τα κατάφερε τελικά ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και έμεινε εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για τα Γιάννενα με έναν επιθετικό, τον Φώτη Ιωαννίδη, με δεδομένο πως εκτός παραμένει και ο Μακέντα που είναι σε φάση επιστροφής στη δράση. Μεγάλη και η απουσία του Βιγιαφάνιες, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Ο Γιοβάνοβιτς πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγο.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «πράσινοι»:
«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10/4, 19:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Καρλίτος και ατομικό πρόγραμμα οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.