Ο Βόλος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από δύο μήνες, επικρατώντας της Λαμίας με 3-0 για την 3η αγωνιστική των play-out της Super League.
Οι Θεσσαλοί πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 5 Φεβρουαρίου και έβαλαν σε μπελάδες του Φθιώτες, που πλέον πρέπει να ανησυχούν ακόμα και για τον απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2.
Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, πάρα τις καλές στιγμές που δημιούργησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ενώ μάλιστα στο 53′ «άγγιξαν» το προβάδισμα, έχοντας δοκάρι μετά από προσπάθεια του Σιμόν.
Ο Βόλος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα όμως, στο 72′, με τον Άλχο να βρίσκει τον Μπαρτόλο με μια ωραία σέντρα και τον Αργεντινό να πιάνει ένα φοβερό εναέριο γυριστό σουτ για το 1-0. Οι Φθιώτες προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά μάταια.
Έτσι, οι Θεσσαλοί στο 90+1′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ροσέρο, ενώ στο 90+5′ ο Φεράρι με ένα διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.