Με τους Μπαντιουγκού Φαντιγκά και Μαμαντού Κανέ στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β’ στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (6/4, 15:00), για την 29η αγωνιστική της Super League 2.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης (5/4) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση στα Πηγάδια.
Σε αυτή βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Φαντιγκά και Κανέ από την πρώτη ομάδα και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Με προπόνηση στο κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός U23 ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη (Τετάρτη 6/4, 15:00).
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.