Πάτρα: «Έσπασε» στην απολογία της η Πισπιρίγκου – «Είμαι μάνα που έχω χάσει τρία παιδιά και βρίσκομαι πριν τη φυλακή»
Τι απάντησε για το μονόκλινο, τις προφητείες και τις κάμερες
Ολοκληρώθηκε, μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας
Η 33χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της, ενώ στη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της στην ανακρίτρια η κατηγορούμενη επιχείρησε να μεταθέσει το βάρος των ποινικών ευθυνών στους γιατρούς του νοσοκομείου.
- Διαβάστε επίσης: «Ουδέποτε χορηγήθηκε από εμάς η κεταμίνη» απαντά το Παίδων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Τι απάντησε για το μονόκλινο, τις προφητείες και τις κάμερες
Ισχυρίστηκε, δε, πως η ίδια όταν «προφήτεψε», σύμφωνα με τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας, το μεγάλο επεισόδιο ήθελε να χτυπήσει καμπανάκι στους γιατρούς για να δώσουν σημασία στο παιδί της καθώς και στο παρελθόν μετά από κάποια επεισόδια στη συνέχεια είχε εκδηλώσει ένα μεγαλύτερο.
Για το μονόκλινο δωμάτιο η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως δεν απαίτησε εκείνη κάτι τέτοιο, καθώς, ούτως η άλλως, η μικρή Τζωρτζίνα θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της.
Σχετικά με τις ερωτήσεις για την ύπαρξη καμερών αντέτεινε ότι ρώτησε μόνο και μόνο γιατί είχε μάθει για περιστατικό κλοπής κατά την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.
Η στιγμή που «έσπασε»
«Είμαι μάνα που έχω χάσει τρία παιδιά και βρίσκομαι πριν τη φυλακή» φέρεται να είπε η κατηγορούμενη.
Τέλος, προς υπεράσπισή της τόνισε ακόμη ότι μετά το θάνατο της κόρης της Μαλένας η οικογένεια της προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου θέλοντας να δείξει πως αν η ίδια είχε την παραμικρή εμπλοκή δεν θα ζητούσε τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου.
- Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ
Ακόμα, οι πληροφορίες θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να ρωτήθηκε και να απάντησε για όλη τη διαδρομή της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς ωστόσο να αφήσει αιχμές σε βάρος του, αναφορικά με τους θανάτους των τριών παιδιών τους.
«Βομβαρδισμός» ερωτήσεων από την ανακρίτρια
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.
Αφότου ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφανθούν για το αν θα προφυλακιστεί η κατηγορούμενη, κάτι που αναμένεται να συμβεί απόψε, Δευτέρα, το βράδυ.
Να σημειωθεί πως η 33χρονη κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, και πως για περίπου τέσσερις ώρες η ανακρίτρια την «βομβάρδιζε» με ερωτήσεις.
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
- Οι ομοφυλοφιλικές επαφές «μέρος της κοινωνικής ζωής» πολλών πιθήκων
- Νίκαια: Άγνωστοι βανδάλισαν τα τρακτέρ των δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση στο Μαξίμου – Καταδικάζει η Συντονιστική
- Κατάρ: Απομακρύνεται προσωπικό από την αμερικάνικη βάση Αλ Ουντέιντ
- Σορτς: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague – Ο Αταμάν ήταν ειλικρινής…»
- Γροιλανδία: Απειλεί τον πρωθυπουργό ο Τραμπ – Κρίσιμη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442