Αυξάνεται ο κίνδυνος πραξικοπήματος από την FSB κατά του Πούτιν
«Για κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα που συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος, αυξάνεται η πιθανότητα εξέγερσης όσων βρίσκονται στις υπηρεσίες ασφαλείας»
Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών «Times», πληροφοριοδότης, που βρίσκεται στην καρδιά των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, μετέφερε στον Βλαντιμίρ Οσέτσκιν -μέσω επιστολών- ότι το χάος και η δυσαρέσκεια έχουν κατακλύσει τις υπηρεσίες ασφαλείας μετά την αποτυχημένη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Ο Oσέτσκιν, ο οποίος βρίσκεται στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων του Κρεμλίνου για το έργο του στην αποκάλυψη σκανδάλου κακοποιήσεων στις φυλακές, έχει δημοσιεύσει σχεδόν δώδεκα από τις επιστολές.
Δήλωσε στους Times ότι το ρίσκο που αναλαμβάνουν οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών να μιλήσουν είναι ένα σημάδι της αυξανόμενης οργής τους προς τον Πούτιν, ο οποίος φέρεται να τους κατηγορεί για την αποτυχία της προσπάθειας της Ρωσίας να ανατρέψει την κυβέρνηση στο Κίεβο.
«Επί 20 χρόνια ο Πούτιν αποτελούσε εγγυητή της σταθερότητας στη Ρωσία. Οι αξιωματικοί της FSB, οι αστυνομικοί, οι κρατικοί εισαγγελείς, αυτοί οι άνθρωποι μέσα στο σύστημα, ήταν σε θέση να ζουν μια καλή ζωή» υπογράμμισε ο Οσέτσκιν στους Times.
«Αυξάνεται η πιθανότητα εξέγερσης»
«Για κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα που συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος, αυξάνεται η πιθανότητα εξέγερσης όσων βρίσκονται στις υπηρεσίες ασφαλείας».
Σημειώνεται πως η πηγή του Οσέτσκιν πιστεύεται ότι εργάζεται στο τμήμα ανάλυσης των ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών.
- Λάρισα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 47χρονος κρεοπώλης για διακίνηση ναρκωτικών
- Ρευματοκλοπές: Στα 450 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος – Στα 60 ευρώ η επιβάρυνση ανά λογαριασμό
- Το ερώτημα που έχει διχάσει τους σταρ του Χόλιγουντ – Είναι ή δεν είναι το Die Hard χριστουγεννιάτικη ταινία;
- Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Πειραιά: Ευρύ φάσμα δράσεων εστιάζοντας στις ευρωπαϊκές αξίες
- Οι αμοιβές των μάνατζερ εκτοξεύονται
- Καρυστιανού: Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ δεν έγινε μόνο για τον εκφοβισμό αλλά για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων ΑμεΑ
- Αγρότες: Με τα τρακτέρ τους οδεύουν για τις σήραγγες των Τεμπών – Θα τις κλείσουν για 5 ώρες μόνο για τα φορτηγά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442