Έχοντας την εμπειρία από τη χορωδία του πατέρα του, ο Θάνος Λάμπρου μπήκε αποφασισμένος στην audition του X-Factor για να πάρει τέσσερα «ναι».
Τραγούδησε το «Angels», αλλά και ένα δικό του τραγούδι, κάνοντας τους κριτές να τον χειροκροτήσουν όρθιο και έλαβε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του X-Factor.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας