Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να έχει βρει τα… κουμπιά της ομάδας η οποία εκτός από αποτελέσματα παίζει και καλό ποδόσφαιρο, φέρνοντας την ικανοποίηση τόσο στο στρατόπεδο της ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κοινό.
Κι όμως, ο Τσάβι έχει ακόμα μερικά σοβαρά προβλήματα τα οποία μπορεί να αποδειχθούν και μοιραία. Αυτή τη στιγμή, ο σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Αραούχο και Γκάβι, καθώς και οι δύο έχουν συμβόλαια έως το καλοκαίρι του 2023.
Τόσο ο Ουρουγουανός στόπερ, όσο και ο 17χρονος Ισπανός μέσος έχουν δηλώσει πως θέλουν να συνεχίσουν να φοράνε τα «μπλαουγκράνα» και να έχουν από μια θέση στο πρότζεκτ του Τσάβι.
Ωστόσο και οι δύο έχουν απορρίψει τις πρώτες προτάσεις που έκανε η διοίκηση Λαπόρτα, κάτι που αγχώνει τον Τσάβι, αλλά και γενικότερα όλη την ομάδα, με τον Ισπανό τεχνικό να ευελπιστεί να λυθεί σίγουρα το πρόβλημα με τους δύο ποδοσφαιριστές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.