Νέο «χτύπημα» από τους οργανωμένους της ΑΕΚ κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη!
Όπως και πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά και μετά το τελικό σφύριγμα, οι οπαδοί της Ένωσης δείχνουν ξεκάθαρα ότι η υπομονή τους με τον Μελισσανίδη και τη διοίκηση έχει τελειώσει!
Με ανακοίνωση «φωτιά», οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ έστειλαν άλλο ένα μήνυμα, καθώς χαρακτήρισαν τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ έναν «μέτριο διαχειριστή»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Origina 21 Old School και του Getto Νέα Φιλαδέλφεια Club:
«Μας κάνεις και ντρεπόμαστε μετά από κάθε αγώνα της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Χάνουμε μελλοντικές γενιές ΑΕΚτζήδων εξαιτίας σου. Κολυμπάμε στην εσωστρέφεια με τις ενέργειές σου. Τα στελέχη που εσύ διαλέγεις είναι ντροπή και όνειδος για την μεγάλη ΑΕΚ που ονειρευόμαστε. Το μοντέλο έσοδα-έξοδα δοκιμάστηκε και απέτυχε.
Οι παίκτες της ΑΕΚ τα τελευταίες 4 χρόνια είναι κάτω του μετρίου και θα χάνουμε 2-0 από την Δεκελείας και όχι το αντίστροφο. Ξεκίνησε αλλιώς και στην πορεία κατέληξες ένας μέτριος διαχειριστής. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν πάρτο αλλιώς γιατί η υπομονή μας τελείωσε!
Πρόβατα δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ.
Παίζεις με την ζωή μας και συνεπώς παίζεις με την φωτιά!
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.