Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε σε μια κίνηση που ταράσσει τα νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος μέχρι το 2024.
Μετά την τρομερή περσινή του σεζόν με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο καναδός πλέι μέικερ ήταν ο πρώτος στόχος του Δημήτρη Ιτούδη το καλοκαίρι, ωστόσο ήθελε να πάει στο ΝΒΑ και να δοκιμάσει την τύχη του, με αποτέλεσμα να υπογράψει στους Καβαλίερς.
Ωστόσο, δεν έμεινε για πολύ εκεί, με τους Καβαλίερς να τον αφήνουν ελεύθερο και την ΤΣΣΚΑ να μη χάνει την ευκαιρία να τον κάνει δικό της.
Ο Πάνγκος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών στους Μοσχοβίτες και φυσικά αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη που δίνει βάθος αλλά και πολύ μεγάλη ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή του Δημήτρη Ιτούδη ενόψει πλέι-οφ και VTB League.
Δείτε την ανάρτηση της ΤΣΣΚΑ:
⚡️ ПАНГОС С НАМИ! ⚡️
Добро пожаловать, Кевин! 🔴🔵
Канадец подписал контракт с нашей командой до 2024 года
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.