Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Η απόφαση της ΑΕΚ για το μέτρο με τα 1000 άτομα στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η απόφαση της ΑΕΚ για το μέτρο με τα 1000 άτομα στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Όπως σε όλα τα παιχνίδια από τότε που τέθηκε σε ισχύ το μέτρο για παρουσία μέχρι και 1000 ατόμων στα γήπεδα, έτσι και στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ δεν θα κάνει χρήση του συγκεκριμένου δικαιώματος.

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρά τις φήμες για χρήση του δικαιώματος για παρουσία 1000 ατόμων από την Ένωση στη ρεβάνς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Έτσι λοιπόν και αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι πιθανό η ΑΕΚ να διαθέσει περισσότερες προσκλήσεις στα επίσημα για φίλους και συγγενείς των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της ομάδας απ’ ότι έπραξε στα προηγούμενα ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο