Γενέθλια έχει σήμερα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σήμερα «κλείνει» τα 37 χρόνια ζωής.
Μία μηχανή που παράγει συνεχώς γκολ. Ένα… ρομπότ που δεν σταματάει ποτέ και δεν ικανοποιείται με τίποτα και ας έχει σκοράρει περισσότερα από 800 γκολ στην καριέρα του.
Ο Πορτογάλος είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, έχοντας πετύχει 140 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Και φυσικά η UEFA δεν ξέχασε να του ευχηθεί. Με ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του Champions League, η UEFA έστειλε τις ευχές της στον CR7, με το αποτέλεσμα να μοιάζει με ένα… έργο τέχνης.
The greatest goalscorer in Champions League history 👑
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.