Ο Τάσος Δουβίκας φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματα του με την φανέλα της Ουτρέχτη, με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην μεγάλη ανατροπή της ομάδας του επί της Καμπούρ, με δύο γκολ και μια ασίστ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Έρικ Σχόουτεν στα πρώτα 12 λεπτά, όμως στη συνέχεια ανέλαβε ο 22χρονος Έλληνας. Τόσο στο 33′ όσο και στο 38′ πήρε την ασίστ από τον Μιμούν Μαχί κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα επτά γκολ σε 21 αγώνες της φετινής Eredivisie (έχει και τρεις ασίστ).
Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 64ο λεπτό άφησε τον ρόλο του εκτελεστή, και ανέλαβε αυτό του δημιουργού «σερβίροντας« το γκολ της ανατροπής στον Χενκ Φέερμαν, πριν αφήσει στο 83′ την θέση του στον Μούσα Σίλα, έχοντας ολοκληρώσει μια εξαιρετική εμφάνιση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!