Χάρη σε γκολ του Σνάιντερ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έπιασε τετράδα. Τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.
Στη σκιά της απόφασης της ΕΕΑ ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με διπλό από το Αγρίνιο (1-2) χάρη σε γκολ του Σνάιντερ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που μετά τις μεγάλες νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (για το Κύπελλο) δείχνει να περνάει κακή περίοδο με απανωτά αρνητικά αποτελέσματα.
Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Παναιτωλικό να απειλεί πρώτος όταν στο 13′ ο Καρέλης έπιασε ένα σουτ και ο Λοντίγκιν πέταξε την μπάλα σε κόρνερ. Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό ούτε και πολλές αξιόλογες φάσεις, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μία καλή εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα που πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Μελίσσα.
Ακόμα χειρότερο ήταν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να είναι αυτός που βρήκε το γκολ στην πρώτη του ουσιαστικά μεγάλη στιγμή στο ματς. Στο 63′ συγκεκριμένα, ο Καραχάλιος έπιασε το δυνατό σουτ, ο Μελίσσας απέκρουσε και ο Σνάιντερ με το ριμπάουντ έγραψε το 0-1. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη εστία, με το 0-1 να μένει και να δίνει σπουδαία νίκη στην ομάδα της Ηπείρου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.