Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
ΔΟΕ: Απειλεί να βγάλει το ποδόσφαιρο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Σε περίπτωση που η FIFA επιμείνει στο σχέδιό της για τη διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια, τότε η ΔΟΕ είναι έτοιμη να αφαιρέση το ποδόσφαιρο από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων σε μια απόφαση… βόμβα.
Δημοσίευμα «βόμβα» φιλοξενούν οι Times. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα σε περίπτωση που η FIFA επιμείνει στο σχέδιο της για τη διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια, τότε η ΔΟΕ είναι έτοιμη να πάρει μια μεγάλη και ιστορική απόφαση.
Ποια είναι αυτή; Να αφαιρέσει το άθλημα του ποδοσφαίρου από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Μάλιστα την συγκεκριμένη σκέψη επιβεβαιώσε και μέλος της ΔΟΕ . «Στη γλώσσα της ΔΟΕ, το μήνυμα προς τη FIFA είναι πολύ πιο ξεκάθαρο απ’ όσο φαίνεται. Αν θέλετε το ποδόσφαιρο να παραμείνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εγκαταλείψτε τα σχέδια για Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.
Το θέμα, μάλιστα, συζητήθηκε και την Πέμπτη (3/2) στην 139η Σύνοδο της ΔΟΕ. Μέλη της απέρριψαν επίσης την προοπτική διεξαγωγής του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια.
«Το Παγκόσμιο Κύπελλο ανά διετία θα προκαλούσε ανυπολόγιστη ζημιά και θα έθετε σε κίνδυνο τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ και πρέπει να κάνουν αποθεραπεία και να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Ως εκ τούτου, ζητώ να σταματήσει αυτή η προσπάθεια που είναι ασυμβίβαστη με τις Ολυμπιακές μας αξίες» είπε ο Αλγερινός πρόεδρος των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Αφρικής, Μουσταφά Μπεράφ.
«Το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεργάζεται με αλληλεγγύη με άλλα αθλήματα και διεθνείς ομοσπονδίες. Ο αθλητισμός είναι για όλους και χρειαζόμαστε περισσότερη αλληλεγγύη μεταξύ του αθλητισμού» τόνισε ο Νοτιοκορεάτης πρώην αθλητής του πινγκ πονγκ, Ριού Σέουνγκ-Μιν, μέλος της Επιτροπής Αθλητών της ΔΟΕ.
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.