Αττική Οδός: Αποζημίωση διεκδικούν και οι συνεπιβάτες των οχημάτων
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση γυναίκας που έμεινε εγκλωβισμένη για 26 ώρες...
Στη «μάχη» της διεκδίκησης των αποζημιώσεων από την Αττική Οδό για την ταλαιπωρία που υπέστησαν ρίχνονται οι οδηγοί που έμειναν εγκλωβισμένοι ακόμα και για περισσότερες από 24 ώρες.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από αυτούς, κατά της εταιρείας στρέφονται νομικά και συνεπιβάτες στα οχήματα.
Συνεπιβάτες διεκδικούν αποζημίωση
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ήδη σε δικηγορικό γραφείο πήγαν τρεις συνεπιβάτες που ήταν σε ακινητοποιημένα οχήματα στην Αττική Οδό.
Η μία μάλιστα είναι επικεφαλής δημόσιας υπηρεσίας και έμεινε εγκλωβισμένη 26 ολόκληρες ώρες. Κινδύνευσε η ζωή της, κάποια στιγμή περπάτησε μέσα στο χιόνι για να μπορέσει να βρει ένα τρόπο διαφυγής, αλλά στάθηκε αδύνατο.
Και οι τρεις συνεπιβάτες στρέφονται με την αγωγή που θα καταθέσουν κατά της Αττικής Οδού ζητώντας αποζημίωση.
Δείτε το ρεπορτάζ:
- Χρυσή Αυγή: «Μία ιστορική μέρα, μία μεγάλη νίκη για την κοινωνία μας» – Μάγδα Φύσσα για την απόφαση του Εφετείου
- Ένας στους πέντε Ευρωπαίους θεωρεί τις ΗΠΑ «απειλή»: Μήπως ο Τραμπ σπρώχνει την ΕΕ στην αγκαλιά της Κίνας;
- Ιωάννινα: Τρύπα σε δρόμο «κατάπιε» όχημα καθαριότητας
- Ντουμπάι: «Μόλις επιτραπεί θα επαναπατριστούν όλοι οι Έλληνες» – Ο Γιάννης Λοβέρδος για τους εγκλωβισμένους
- Το «τρομακτικό» πρόγραμμα της Νιούκαστλ: Δίνει 6 σπουδαία ματς σε 19 μέρες (pic)
- Ο χειμώνας επιστρέφει: Η κινηματογραφική μεταφορά του Game of Thrones βρίσκεται στα σκαριά
- Live: Σε εξέλιξη συνεδρίαση στη Βουλή – Τοποθέτηση Μητσοτάκη για Μέση Ανατολή και παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Μαρτίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442