Αττική Οδός: Κατατέθηκε αγωγή από εγκλωβισμένη οδηγό – Ζητά αποζημίωση 10.000 ευρώ
Η οδηγός που έμεινε για 16 ώρες εγκλωβισμένη, υποστηρίζει ότι η ηθική βλάβη που υπέστη δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με το ποσό των 2.000 ευρώ
Χωρίς να δέχεται την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό, οδηγός που έμεινε εγκλωβισμένη λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα για πάνω από 16 ώρες αξιώνει 10.000 ευρώ από την εταιρεία.
- Διαβάστε επίσης: Δικηγόρος: Αν οι πολίτες δεχτούν τα 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό, ίσως να πρέπει να παραιτηθούν από άλλες απαιτήσεις
Η γυναίκα από την Εύβοια με την αγωγή διεκδικεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την απίστευτη ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση αυτό το δρόμο καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια υπέρογκα ποσά για διόδια. Ανέμενε κατόπιν τούτου από τις αρμόδιες εταιρείες να είναι έτοιμες να τις παρέχουν εξίσου υψηλές υπηρεσίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Ο δικήγορος της, μίλησε στο Eviathema.gr δηλώνοντας ότι η εντολέας του πιστεύει ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με 2.000 ευρώ.
Εξάλλου, και η ενάγουσα, όσο και ο ίδιος ο δικηγόρος, θεωρούν ότι κανείς διαμεσολαβητής δεν είναι αρμόδιος να ορίσει μονομερώς το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται ο οποιοσδήποτε υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις μιας εταιρείας. Οπως λένε, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και σε αυτά αποφάσισαν να προσφύγουν ως μόνη αρμόδια αρχή για την αποτίμηση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστη η ενάγουσα.
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- «Ηλεκτρονικός επόπτης» στα λεωφορεία της ΟΣΥ – Πώς θα παρακολουθούνται οι οδηγοί
- Λιγότερος φόρος για πέντε κατηγορίες φορολογουμένων – Για τα εισοδήματα του 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442