Συγκλονίζουν οι εικόνες που καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο ο 48χρονος πυροσβέστης που χάθηκε σε ορεινή περιοχή στο Αθαμάνιο Άρτας. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσής του.
«Προσπαθεί να προσεγγίσει σιγά σιγά για να βγει ο διασώστης από την πόρτα», ακούγεται να λέει στο βίντεο.
Ο πυροσβέστης έκανε ορειβασία στην περιοχή και κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε από το χιόνι και τον παγετό.
Στο σημείο κινήθηκε κλιμάκιο της 5 ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό από τα Γιάννινα αλλά οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο που τους υπέδειξε τηλεφωνικά ο εγκλωβισμένος συνάδελφός τους.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας