Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατάφεραν να ρθουν σε πλήρη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο φορ Λουίζ Φελίπε, με το μόνο που να απομένει πια για την οριστικοποίηση του deal να είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.
Ο 28χρονος φορ βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ομάδας του Νίκου Νιόπλια, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές εβδομάδες.
Ο Φελίπε αγωνιζόταν στην Σάντα Κλάρα, αλλά ανήκει στην Σπόρτινγκ. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια με τη Σάντα Κλάρα σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντα μία ασίστ. Μάλιστα, επανήλθε από τραυματισμό στον γόνατο που τον κράτησε έξω για πάνω από ένα χρόνο. Ο 28χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ έως το 2024.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.