Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Στη Βελέζ ανήκει με κάθε επισημότητα ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο 30χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα της Αργεντινής μέχρι τον μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο πρώην αμυντικός της Ένωσης, χαρακτήρισε πρόκληση τη Βελέζ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έφτασα σε μια σπουδαία ομάδα στην Αργεντινή και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία, δεν δίστασα καν. Γνωρίζω τους στόχους που έχει η ομάδα μέσα στη χρονιά και αφού εκπλήρωσα το όνειρο να παίξω με τον αδερφό μου, ήρθε η ώρα για μια μεγάλη προσωπική πρόκληση και η Βελέζ είναι το καλύτερο μέρος για να την πετύχεις», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις οΕμάνουελ Ινσούα.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.