Η ηθοποιός, Κατερίνα Λέχου, θεωρεί πως η σχέση με την οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει κανείς παίζει σημαντικό ρόλο. Η σχέση της με τη μεγάλη της αδερφή είχε ανταγωνισμό κάποτε:
«Προσπαθούσα να είμαι η αγαπητή, να είμαι η αγαπημένη της. Τώρα η σχέση μας είναι ένα ποίημα, κατακτήθηκε όμως με κόπο και πόνο».
Το κοινό στοιχείο με τις αδερφές της ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης, είπε τονίζοντας την ευθύνη των γονιών σε αυτό.
«Όλα μου συμβαίνουν καθυστερημένα στη ζωή μου. Δυσκολεύτηκα πολύ να απογαλακτιστώ. Ενηλικιώθηκα στα 35, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες», είπε η ηθοποιός.
Το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής της είναι να πηγαίνει κόντρα στους φόβους της. Για καλή της τύχη έχει ξεφύγει από μία μάστιγα, αυτή του age shaming.
«Ευτυχώς δεν γνωρίζω τη μάστιγα του age shaming. Αρκετές μάστιγες γνώρισα στη ζωή μου».
Η Κατερίνα Λέχου ασχολείται όσο της επιτρέπεται με το wine bar του συζύγου της, ενώ για τη σχέση της δήλωσε:
«Έχω ανάγκη από απόλυτη διαύγεια στη σχέση μου. Άλλωστε στο βάθος του χρόνου όλα βγαίνουν στην επιφάνεια».
Στο παρελθόν δεν ήθελε με τίποτα να συγκατοικήσει, ενώ δήλωσε πως οι άνθρωποι όταν είναι υπό πίεση δεν μπορούν να κρυφτούν συνήθως. «Είναι ωραίο να το μοιράζεσαι, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι ζηλέψαμε. Η συγκατοίκηση τελικά μου προσφέρει ζεστασιά, όπως και το σκυλί μου, που με περιμένει να γυρίσω σπίτι. Για μένα είναι σαν ένας άνθρωπος», είπε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας