Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Φαλελάκης - «Μου έγραφαν

Κώστας Φαλελάκης – «Μου έγραφαν «Παλιόπ@υσ@α θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα»»

Έξι χρόνια ύστερα από το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ο Κώστας Φαλελάκης αποκαλύπτει τον κανιβαλισμό που βίωσε στο διαδίκτυο.

O Κωστάς Φαλελάκης, o σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια, μίλησε στην κάμερα του Mega για την μεταχείριση που του επιφύλαξαν τα media και τα φρικιαστικά σχόλια στα social.

«Μετά το θάνατο του Μηνά, η δουλειά και οι φίλοι ήταν οι δύο πυλώνες ισορροπίας μου. Τα έχασα και τα δύο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» τόνισε και συμπλήρωσε πως δεν θέλει να δίνει αρκετές συνεντεύξεις. «Με αγχώνουν οι συνεντεύξεις και η έκθεση. Κατά καιρούς μου κάνουν διάφορες κρούσεις, κυρίως για θέματα της επικαιρότητας, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μιλάνε αυτοί που πρέπει. Εγώ δεν έχω γνώμη για τα πάντα».

«Το #metoo δεν χρειάζεται συνήγορο, ας μιλήσουν μόνο αυτοί που πρέπει» σημείωσε και πρόσθεσε για τον ίδιον: «Είμαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία και η αγένεια ήταν σχεδόν προϋποθέσεις δημιουργίας. Τα δεχόμασταν σιωπηλά όλοι, οπότε καλό μας έκανε το #metoo, ώστε να τελειώνουν οι αυθεντίες και οι παντοκρατορίες».

«Με κανιβάλισαν πάρα πολύ τα media και σοκαρίστηκα»

«Με κανιβάλισαν πάρα πολύ τα media και σοκαρίστηκα. Μετά τον θάνατο του Μηνά κλείστηκα, δεν σήκωνα το τηλέφωνο και δεν είχα αντιληφθεί τι ακριβώς είχε γίνει. Υπήρχαν κανιβαλικές συμπεριφορές. Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο από την τελετή και γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης, που είχε εκπομπή τότε, δεν είναι σήμερα στη ζωή, μου έλεγαν πως «θέλει να σας μιλήσει ο κύριος τάδε». Για όνομα του Θεού! Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο και ήθελε να πάω στην εκπομπή του. Έκτοτε κατέβασα ρολά και ήμουν με πολύ οικείους, δικούς μου ανθρώπους. Έναν μήνα και κάτι μετά μπήκα ένα βράδυ στο διαδίκτυο και είδα τι ακριβώς είχε συμβεί κάνοντας και το λάθος να μπω στα σχόλια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε, αλλά θα με παλουκώνανε στο Σύνταγμα. «Παλιόπ@υσ@α θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα» έγραφαν».

Για πρώτη φορά ο ηθοποιός, μιλάει για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για το αν έχει μπει σε μια νέα σχέση από τότε που έχασε τον σύντροφό του.

«Η ζωή μου αυτά τα έξι χρόνια από τότε που έφυγε ο Μηνάς είναι άνοστη, αλλά ζω» ανέφερε για τη ζωή του μετά την τραγική απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα, ενώ για το μέλλον πρόσθεσε: «Προσπαθώ να συμβαδίσω και να φτιάξω ένα βηματισμό με κάποιον άλλο άνθρωπο. Δεν είναι όμως εύκολο».

Τέλος, ο δημοφιλής ηθοποιός ευχήθηκε το 2022 να του φέρει πίσω τη δουλειά του και τους φίλους του.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024