Πρωτιά και πρόκριση για την Ρόμα (2-3) – Δεν τα κατάφερε η Ανόρθωση (1-1)
Η Ρόμα επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση του Europa Conference League, ενώ η Ανόρθωση έμεινε στο 1-1 με την Παρτιζάν και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.
Η Ρόμα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, καθώς επικράτησε με 3-2 για την τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League και πέρασε ως πρώτη στην επόμενη επόμενη της διοργάνωσης.
Στο 15′ ο Έιμπραχαμ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Μαγιοράλ στο 34′ να κάνει το 0-2.
Ο Έιμπραχαμ σκόραρε ξανά στο 53′ για το 0-3 της Ρόμα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 75′ σε 1-3 με τον Τσατάκοβιτς, ενώ ο Γουίλσουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Η Ανόρθωση ήρθε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με την Παρτιζάν, τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο Μιλοβάνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 20′ για την Παρτιζάν, με τον Χριστοδουλόπουλο με πέναλτι να ισοφαρίζει στο 33′ για τους Κύπριους.
Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των ομίλων του Europa Conference League:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις κέρδισε για 4η σερί φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και πλέον στη λαμπερή συλλογή του έχει συνολικά 23 χρυσά σε όλες τις διοργανώσεις και ηλικίες.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.