Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο διάσημος τζαμαϊκανός μπασίστας Robbie Shakespeare.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, ο μουσικός είχε υποβληθεί το προηγούμενο διάστημα σε χειρουργική επέμβαση στα νεφρά, σε νοσοκομείο της Φλόριντα.
«Η απώλεια του Robbie θα είναι έντονα αισθητή στη βιομηχανία της μουσικής στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Τα συλλυπητήριά μου σε αυτούς που αφήνει πίσω» δήλωσε η τζαμαϊκανή υπουργός Ψυχαγωγίας και Πολιτισμού, σε δήλωσή της στον Jamaica Observer.
Τον Ιούλιο του 2020, το περιοδικό Rolling Stone κατέταξε τον Robbie Shakespeare στο νούμερο 17 της λίστας των 50 κορυφαίων μπασιστών όλων των εποχών.