Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε χθες με 2-1 της Σεβίλλης στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής και βρίσκεται στο +4 από τη 2η Ατλέτικο.
Ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε στο 32ο λεπτό και με αυτό το τέρμα, έγινε ο Γάλλος με τα περισσότερα γκολ σε διασυλλογικές διοργανώσεις στην ιστορία.
Ο 33χρονος επιθετικός έφτασε τα 361 γκολ σε 724 αγώνες, με Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι άφησε πίσω του τον Τιερί Ανρί που ολοκλήρωσε την καριέρα του, έχοντας 360 γκολ σε 791 συμμετοχές με Μονακό, Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης.
«Είμαι περήφανος που έγινα ο καλύτερος Γάλλος φορ στην ιστορία», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπενζεμά.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)