Η ειδήση του θανάτου του Θωμά Κατσαούνη σκόρπισε θλίψη στον μπασκετικό και όχι μόνο κόσμο, με τον μόλις 20 χρονών αθλητή να χάνει τη «μάχη» με τον καρκίνο. Η ΕΟΚ θέλησε να συλλυπηθεί τους οικείους και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την τόσο πρόωρη απώλεια του Θωμά Κατσαούνη. Ένα νέο παιδί, ένας αθλητής, έφυγε από τη ζωή αφού έδωσε την άνιση μάχη του σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο στους δικούς του ανθρώπους. Σε αυτούς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.