Η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση στο Δασυγένειο. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία αναμένεται να έχει σημαντικές επιστροφές.
Οι Φαμπιάνο και Σούντγκρεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πρόβληματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα, στο κέντρο και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, αντίστοιχα.
Ακόμα, νέο πρόσωπο θα είναι και ο Λούμορ. Ο Γκανέζος αμυντικός, βέβαια, δεν λογίζεται για το βασικό σχήμα, καθώς το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα καλύψει ο Γκάνεα.
Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μπερτόλιο, που στο παιχνίδι της Τούμπας θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)