Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα από τη Σίτι στο Μάντσεστερ, με τον Λιονέλ Μέσι να κινείται και πάλι σε ρηχά νερά.
Ο Φαν Ντερ Φάαρτ κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση του Μέσι, με τον παλαίμαχο άσο να εκτοξεύει τα… βέλη του προς τη μεριά του Αργεντινού σούπερ σταρ.
Μιλώντας στο Ziggo Sports, ο Ολλανδός τόνισε: «Πηγαίνει βόλτες που και που και σκέφτομαι ‘Δεν ντρέπεσαι;’. Αρχίζω να θυμώνω με τον Μέσι και είναι κρίμα γιατί τέτοιος παίκτης δεν θα ξαναγεννηθεί ποτέ».
Ο Φαν Ντερ Φάαρτ είπε, επίσης, πως «αυτό ξεκίνησε με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ήταν στην πραγματικότητα μια άρνηση να δουλέψει και αυτό δεν είναι σωστό για έναν παίκτη όπως ο Μέσι. Είναι θέμα θέλησης. Ή το θέλεις ή όχι. Αν δεν σκοράρει ή δεν μοιράσει ασίστ τότε έχει κάνει ένα κακό παιχνίδι. Με τον Νεϊμάρ είναι διαφορετικά, φαίνεται περισσότερο στο γήπεδο, όπως και ο Εμπαπέ επίσης».
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Το διοικητικό συμβούλιο της Madison Square Garden Sports εξετάζει την πιθανότητα δημιουργίας ενός spin-off που θα μετατρέψει τις δύο θρυλικές ομάδες σε ξεχωριστές και αυτοτελείς δημόσιες εταιρείες