ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 77-74: Ο Κλάιμπερν χάρισε τη νίκη στους Ρώσους
Ο Γουίλ Κλάιμπερν πέτυχε τους δέκα τελευταίους πόντους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χαρίζοντας της ουσιαστικά τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν (77-74) του εξαιρετικού Χίλιαρντ (28π.).
Ο Γουίλ Κλάιμπερν οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την 12η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε από το χέρι την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και πετυχαίνοντας τους δέκα τελευταίους πόντους για τους Μοσχοβίτες, διαμορφώσε το τελικό 77-74.
Μια επικράτηση που μόνο εύκολη δεν ήταν για την «ομάδα του στρατού», με τους Βαυαρούς να είναι άκρως ανταγωνιστικοί και να έχουν αυτοί για περισσότερη ώρα το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος, Με αυτή τη νίκη η ΤΣΣΚΑ ανέβηκε στο 7-5, ρίχνοντας την Μπάγερν στο 5-7.
Οι Βαυαροί στηρίχθηκαν κατά κύριο λόγο στον εξαιρετικό Νταρούν Χίλιαρντ, που λίγο έλειψε να τιμωρήσει την προηγούμενη ομάδα, έχοντας 28 πόντους και στον Ντεσόν Τόμας που τελείωσε με 17. Η Μπάγερν ήταν μπροστά με εννέα στο ημίχρονο (32-41), αλλά η ΤΣΣΚΑ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.
Ο Κλάιμπερν είχε 17 πόντους, με τους Βόιγκμαν, Σενγκέλια, Σβεντ και Χάκετ να είναι επίσης διψήφιοι.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)