Τρομερό ματς στην Τουρκία, με την Εφές να κάνει την αντεπίθεση και να επικρατεί της Φενέρμπαχτσε (84-89).
Η ομάδα του Αταμάν απέδρασε με το ροζ φύλλο του αγώνα από το παρκέ της Ulker Sports Hall, πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο. Μετά από 12 αγωνιστικές στην εφετινή Euroleague, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στην 10η θέση με ρεκόρ 6-6, ενώ οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στην 16η, με 3 νίκες και 9 ήττες.
Σέιν Λάρκιν με 25 πόντους και 7 ασίστ, Τίμπορ Πλάις με 15 πόντους και Βασίλιε Μίτσιτς με 14 ήταν οι κορυφαίοι της Αναντολού Εφές. Για τους ηττημένους, ξεχώρισαν οι Μάριαλ Σάγιοκ (18 πόντοι) και Γιαν Βέσελι (13 πόντοι).
Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο πρώτο ημίχρονο, με τη Φενέρ να ξεφεύγει στο τρίτο δεκάλεπτο (63-51 στο 28′). Κάπου εκεί, η Εφές… ξύπνησε, φτάνοντας στη μεγάλη ανατροπή. Μίσιτς και Λάρκιν ανέλαβαν να βγάλουν τα κάστανα από τη… φωτιά, με την ομάδα του Αταμάν να περνάει μπροστά στο σκορ (84-85). Το λάθος της Φενέρ στη συνέχεια και ο εύστοχος Μίσιτς από τη γραμμή των βολών, έγειραν την πλάστιγγα προς τη μεριά των φιλοξενούμενων.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)