Ολυμπιακός – Με 10 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας
Με επικεφαλής της αποστολής τον Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας, με στόχο εισιτήριο για το Πανελλήνιο Elite.
Έτοιμοι να παλέψουν για την πρόκριση στην Α’ Κατηγορία των Ανδρών είναι οι αθλητές του Τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (25/11) με προορισμό τη Λιβαδειά, για να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας.
Με επικεφαλής της αποστολής τον Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στη διοργάνωση με δέκα αθλητές που είναι προετοιμασμένοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, προκειμένου να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Elite. Οι τέσσερις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία.
Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές που θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά και θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Λειβάδη και του Πέτρου Γεωργοβρεττάκου είναι οι εξής: Στίβεν Εστεμπάν (63kg), Βαγγέλης Kαζακος (67kg), Mενέλαος Θεοδωρακάτος (67kg), Παναγιώτης Mπαρμπούτσης (71kg), Αράς Βεϊση (71kg), Γιώργος Kούρκορ (86kg),Πάρης Σταματάτος (86kg),Παναγιώτης Σαρακίνης (92kg), Λάμπρος Αναστασάκος (92kg), Γιάννης Mπαλοπιτάς (92kg).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)