Το δοκάρι του Ουγκάλδε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στέρησε από την ΑΕΚ τον βαθμό κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας που πήρε τη νίκη με 31-30 κόντρα στην Ένωση.
Δεύτερη ήττα για την ΑΕΚ στο EHF European League αφού η Ένωση ηττήθηκε με 31-30 από την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα. Παρά τις απουσίες των Λέμος, Μόγια και Νικολαΐδη η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που έχασε κατά τη διάρκεια του ματς με αποβολή τους Τζηρά και Πλάθα, πάλεψε και δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό αφού το σουτ του Ουγκάλδε στο τελευταίο δευτερόλεπτο σταμάτησε στο δοκάρι.
Το παιχνίδι ήταν κλειστό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-2 χάρη στον Ουγκάλδε και με 8-6 στο 15′, αλλά η Σπόρτινγκ έβγαλε αντίδραση και με ένα 3-0 βρέθηκε στο 9-8. Το ημίχρονο βρήκε την Ένωση μπροστά με 15-14 χάρη σε γκολ του Καλόμοιρου.
Η Σπόρτινγκ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με 24-20 όμως η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στο γκολ (25-24) με τον Παπαδιονυσίου. Η διαφορά ήταν μεταξύ δύο και ενός γκολ υπέρ των Πορτογάλων και έτσι πήγε μέχρι τέλος όταν αφού ο Αραμπατζής μείωσε σε 31-30, ο Ουγκάλδε βρήκε σίδερο στην τελευταία φάση και έχασε την ευκαιρία να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του.
Η Άρσεναλ συμπληρώνει το «καρέ» των ημιτελικών του League Cup Αγγλίας, καθώς έναν συγκλονιστικό προημιτελικό που έγινε στο «Emirates» απέκλεισε με 8-7 την Κρίσταλ Πάλας στα πέναλτι.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Κάουνας, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ομέρ Γιουρτσέβεν και δήλωσε αισιόδοξος για την πιθανότατα ο Ματίας Λεσόρ να αγωνιστεί φέτος.