Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως πιστεύει στον εαυτό του και θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα σε όλους τους τομείς του μπάσκετ.
Ο Greek Freak έχει ξεκινήσει τη σεζόν σουτάροντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχοντας μάλιστα βελτιώσει και τη μηχανική στην εκτέλεσή του.
Σε δηλώσεις του ο Έλληνας σούπερ σταρ τόνισε πως στόχος του είναι όταν τελειώσει την καριέρα του να βρίσκεται πάνω από τον Ρέι Άλεν στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς, όντας πίσω μόνο από τον Κρις Μίντλετον που θα είναι στην κορυφή.
«Στην ιστορία αυτής της ομάδας είμαι ο 9ος σε τρίποντα. Μέχρι το τέλος της καριέρας μου θα είμαι δεύτερος. Πρώτος θα είναι ο Κρις Μίντλετον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.
Ο Αντετοκούνμπο είναι στην 9η θέση έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 390 τρίποντα, με τον Μίντλετον να βρίσκεται δεύτερος με 1049, ενώ στην κορυφή είναι ο Άλεν που έχει μόλις δύο περισσότερα (1051).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.