Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σκηνοθέτης της Φίνος Φιλμ, Παύλο Φιλίππου, που ξεκίνησε την καριέρα του ως διευθυντής φωτογραφίας.
Η είδηση έγινε γνωστή από δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:
«Σήμερα έφυγε από την ζωή ένας από τους πιο δυναμικούς σκηνοθέτες του Ελληνικού κινηματογράφου με δεκάδες ταινίες στο ενεργητικό του.. Στην περίοδο του πολέμου ήταν ανταποκριτής της fox και κινηματογραφούσε με κινδύνους τα γεγονότα. Ξεκίνησε από διευθυντής φωτογραφίας και κατάφερε να γίνει και παραγωγός με πολύ καλό όνομα αφού πάντα πλήρωνε αξιοπρεπώς τους ηθοποιούς. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας ΠΑΥΛΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.