Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ με τους Μπακς ύστερα από 50 χρόνια, έγινε επιτέλους και εκείνος εξώφυλλο στο κορυφαίο περιοδικό του ΝΒΑ, το Slam.
Το συγκεκριμένο περιοδικό λογίζεται ως η σύγχρονη «βίβλος» του ΝΒΑ και ο Greek Freak έγινε το εξώφυλλο έπειτα από ένα δαχτυλίδι και δυο βραβεία MVP, με τίτλο «Ο Γιάννης ενεργοποιήθηκε».
Η ιστορία που φιλοξενεί μάλιστα είναι του Μπράντον Τζένινγκς, του ανθρώπου που «γέννησε» το Bucks in six.
«Έχω ένα μήνυμα για τον Γιάννη: Συνέχισε. Βάλε πρώτο τον Θεό. Και θα το πω ξανά, όσο πιο σκληρά κάνεις προπόνηση στη διάρκεια της… ειρήνης, τόσο λιγότερο θα «ματώνεις» στον «πόλεμο». Μείνε σε αυτό το μονοπάτι. Και γίνε κάτι παραπάνω από το μπάσκετμπολ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζένινγκς.
Το τεύχος 234 κυκλοφορεί και σε άλλες δύο εκδόσεις, μία με χρυσά γράμματα και η άλλη με μαύρα μεταλλικά.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.