Ο ρόλος της ζωής του Λεωνίδα Κακούρη έμελλε να είναι ένας σκληρός, πολυδιάστατος άνδρας, από ένα όμορφο χωριό και μια περασμένη δεκαετία.
Ο Δούκας Σεβαστός είναι, πλέον, brandname. Ένας από τους πιο γοητευτικούς ήρωες που έχουμε δει στην ελληνική, μικρή οθόνη βρήκε την ενσάρκωσή του στην χαρακτηριστική φυσιογνωμία του Λεωνίδα Κακούρη, πολύπειρου θεατρικού και τηλεοπτικού ηθοποιού, αλλά και γνωστού για την μοναδική φωνή του.
Ο Δούκας, λοιπόν, έγινε πλεκτό, χαριτωμένο κουκλάκι (δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του καλλιτέχνη) και ο Κακούρης ανέβασε στο χρονολόγιό του στο Facebook το ομοίωμα του ρόλου του!
«Κουκλάκι ο Δούκας… όχι ζωγραφιστό, πλεχτό!»,έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας