Ξεσπά η Τζούλια Νόβα – «Μου έστελναν μηνύματα να χάσω το μωράκι μου»
Η Τζούλια Νόβα, απάντησε για τον σάλο που προκάλεσε στα social media μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία η ίδια πόζαρε φορώντας ένα μπλουζάκι της ΕΣΣΔ
Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο Πρωινό για την εγκυμοσύνη της, το σχόλιο του πρώην συντρόφου της καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το αγέννητο παιδί της, με αφορμή τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ποζάροντας με ένα μπλουζάκι της ΕΣΣΔ και σφυροδρέπανο.
«Εκείνη την ημέρα που έβγαλα τη φωτογραφία ήθελα να πάω με μία φίλη μου για περπάτημα στον Μαραθώνα. Δεν είναι καν δικιά μου μπλούζα.
Είχα βάλει μακρυμάνικο και την ώρα που πλησίαζα στη φίλη της λέω «μπορείς να μου φέρεις μια κοντομάνικη μπλούζα;», γιατί είδα ότι είχε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.
Αυτή είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Μου την έφερε, την είδα και λέω μου θυμίζει κάτι από την παιδική μου ηλικία -γιατί γεννήθηκα στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
Κάπως έτσι το σκέφτηκα. Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στην παλιά ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.
Η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε ακόμα:
«Την ανέβασα και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Μου έλεγαν να χάσω το μωράκι που έχω στην κοιλιά! Θύμωσα πάρα πολύ όταν το άκουσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη και γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Στο μεταξύ, δεν ασχολούμαι καν με την πολιτική».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε η Τζούλια Νόβα:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας