Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο MEGA Καλημέρα - «Ανιστόρητη η απάντηση της Τζούλιας Νόβα»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο MEGA Καλημέρα – «Ανιστόρητη η απάντηση της Τζούλιας Νόβα»

«Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει ιστορία» δηλώνει στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ο Kωνσταντίνος Μπογδάνος

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με φόντο την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες η Τζούλια Νόβα στα μέσα κοινωνικής, φορώντας μπλούζα με σφυροδρέπανο.

Αίσθηση και αντιδράσεις, προκάλεσε στους followers της, η επιλογή της -γεννημένης στην Ουκρανία- παρουσιάστριας να φορέσει σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο στο στήθος.

«Τα σχόλια στο Instagram της Τζούλιας Νόβα τα θεωρώ απαράδεκτα. Δε θεωρώ ότι μία γυναίκα επειδή είναι όμορφη, μπορεί κάποιος να της απαγορεύσει να μιλάει», τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ερωτώμενος σχετικά.

«Κανείς δεν την κατηγορεί που έβαλε ένα μπλουζάκι για τη Σοβιετική Ένωση. Και εγώ το είχα βάλει όταν είχε πέσει το τείχος, στα 25 μου. Το να καθυβρίζεις κάποιον επειδή είναι όμορφος, είναι παντελώς λάθος και το κατακρίνω, και είμαι απέναντι σε αυτό», συνέχισε.

«Απέναντι με βρίσκει και αυτό που έγραψε η κ. Νόβα που δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία.

Και έγραψε ότι κανείς δεν πεινούσε στην Ουκρανία. Όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν ότι το 1932-33, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατ. νεκρούς από την πείνα.

Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει ιστορία. Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο», τόνισε ακόμα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην κάμερα του MEGA Καλημέρα:

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024