Με το δεξί ξεκίνησε ο Αρης τις φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν στο Αλεξάνδρειο επί της Πέλιστερ (Βόρεια Μακεδονία) με 91-71, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ και την υπεροχή στο παρκέ, σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Χρόνο συμμετοχής για τους Θεσσαλονικείς δεν πήραν οι Σταύρος Σχίζας, Στέλιος Πουλιανίτης, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Χρησιμοποιήθηκε, όμως, ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, Ερικ Λόκετ, ο οποίος δοκιμάζεται, εσχάτως, στην προετοιμασία από τον Γιάννη Καστρίτη.
Ο Αρης προηγήθηκε με 18-7 και έκλεισ
ε το πρώτο δεκάλεπτο στο 23-17. Στη δεύτερη περίοδο, με ένα σερί 10-0, ξέφυγε με 35-22 και προς το τέλος του ημιχρόνου, με καινούργιο σερί 9-0, έφτασε τη διαφορά στους 21 πόντους (51-30). Στο τρίτο δεκάλεπτο η απόσταση της ελληνικής ομάδας από τους αντιπάλους της «ανέβηκε» στους 25 πόντους (59-34). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 78-67, όμως ο Αρης ανέβασε εκ νέου τη διαφορά, με συνέπεια το τελικό 91-71.
Το επόμενο φιλικό τεστ για το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (11/9), με αντίπαλο την MZT από τη Βόρεια Μακεδονία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.