Ηράκλειο – Κρίσιμες ώρες για τον 10χρονο που παρασύρθηκε από τα κύματα
Μαζί με το παιδί, στο νοσοκομείο διεκομίσθη και ο πατέρας του, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια να το τραβήξει στη στεριά.
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 10χρονο που το μεσημέρι του Σαββάτου, παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία στις Γούρνες στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Creta24.gr, αρχικά διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.
Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρού, οι οποίοι παρέλαβαν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, αφού πρώτα κατάφεραν να επαναφέρουν το σφυγμό του.
Μάλιστα, μαζί με το παιδί, στο νοσοκομείο διεκομίσθη και ο πατέρας του, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια να το τραβήξει στη στεριά.
- Δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι «σαπίζουν» στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ, καταγγέλλει από ΜΚΟ
- Pierra Creta: Αυθεντική εμπειρία ορεινής Κρήτης με σκι στον Ψηλορείτη
- Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του
- Εθελοντισμός: Η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα ζώα
- Ο πόλεμος στο Ιράν και ο θαυμασμός για τη βαναυσότητα
- Με συλλογικό «μπλιαχ» στον Τιμοτέ Σαλαμέ απαντούν καλλιτέχνες της όπερας και του μπαλέτου – Τι είπε
- Το Μαρόκο ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Ουαμπί: Ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί
- BHMAGAZINO – Women’s Era: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/andrey-novik-hc9Rwbma-Jk-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442