Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 10χρονο που το μεσημέρι του Σαββάτου, παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία στις Γούρνες στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Creta24.gr, αρχικά διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.
Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρού, οι οποίοι παρέλαβαν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, αφού πρώτα κατάφεραν να επαναφέρουν το σφυγμό του.
Μάλιστα, μαζί με το παιδί, στο νοσοκομείο διεκομίσθη και ο πατέρας του, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια να το τραβήξει στη στεριά.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας