Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της Νόριτς και ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν παρέλειψε να υποδεχτεί τον εκ νέου συμπαίκτη του στα Καναρίνια
Χρήστος Τζόλης και Δημήτρης Γιαννούλης ενώνουν ξανά τους δρόμους τους, με τον πρώτο να ανακοινώνεται από τη Νόριτς και τον δεύτερο να τον καλωσορίζει στη νέα του ομάδα.
Οι δύο έλληνες ποδοσφαιριστές, μετά το κοινό πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, όπου αμφότεροι ξεκίνησαν την επαγγελματική τους καριέρα, πρόκειται να ανταμώσουν ξανά όντας πλέον παίκτες της Νόριτς.
Ο 25χρονος πλάγιος μπακ καλωσόρισε τον μέχρι πρότινος επιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες αδερφέ».
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.